MAGICAL MORNINGS

Jag trodde aldrig att min morgon skulle bli så bra som den blev idag. Inte med tanke på att jag vaknade av att jag deömde mardrömmar för förata gången på väldigt länge..

hur som helst. Först gick jag en väldigt mysig morgonpromenad med hundarna i skogen. Regnet som kom i natt behövdes verkligen. Luften var SÅ FRÄSCH igen 😃🍀

Sen bar det av till stallet och fixa till hästarna och trimma Bosse. I stallet träffade jag både min tränare Lotta och Mona. Då passade jag på o fråga henne vad hon trodde om att jag skulle ställa upp med Bosse i Amatörklassen i Falsterbo nästa år och hon tyckte jag skulle köra! Och att han började bli eiktigt din i kroppen. 2 poäng på en gång kände jag 🌟

Inte nog med det så var Bosse GALET fin i ridningen idag. Han var MAGISK! Vi tränade mycket övergångar mellan gångarterna, tempoväxlingar och lite mjukgörande. Vi lyckades TILL OCH MED få till 2 piaffsteg (självklart när inte en käft ser det 😂)!! Helt sjukt fin var han idag. Mellan hand och skänkel i stort sett hela passer och gramanwn bara hängde dör, den behövdes knappt! Så himla roligt!! 🌟✨💘

Det händer så sällan att vi verkligen får in känslan tillsammans men när vi får det är vi ett riktigt bra team 💕 Jag längtar redan tills ikväll när jag får pyssla om han lite efter jobbet och till morhondagens pass 🐎☀️ Detta behövdes VERKLIGEN!! 1A33FA87-BC36-4D54-8F8A-E7BCE096D2BD

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>