LIGHTS OUT

 

 

 

 

 

Ibland kan även jag slå på stort och ”ta på mig ett ansikte”. När man inte sminkat sig på ett tag känner jag mig iaf alltid som en nybörjare igen 😂😅 Jag sminkar mig sällan på sommaren, de är om de är fest men i stort sett aldrig annars (tacka gud för lösögonfransar) men idag behövdes det. Påsarna under ögonen denna morgon var inte att leka med.

Cirka 21:30 var jag hemma igår. Jag kände på mig att det skulle bli så, för det brukar bli så. Så idag ska jag faktiskt ta ett litet snack med min chef för jag orkar på riktigt inte detta. Jag är INTE redo än även om jag vill vara det..

Så det blev inget kvällsmys med Bosse igår vilket jag verkligen längtat efter. Det är tur att Bender o Bella nästan allrid ställer upp på det iaf. ❤️

Nu är jag tillbaka på jobbet igen så det är väl dags att sätta igång. Jag hoppas någon dyker upp snart så jag kan få igång belysningen för det är väääääldigt mörkt här inne 😅

82EF7333-F2C3-41FB-B7D7-FF5A629A21CE

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>