GENOMFÖRKYLD.SE

Jag har haft konstant hosta och feber sen jag och Bosse lämnade tävlingsbanan i lördags. Sängliggandes har jag varit nu i 2 dagar och jag verkligen avskyr det. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska försvinna. Jag har prövat alla hemma kurer jag fått och kan men inget verkar bita på detta.

Som tur är ska jag träffa min läkare på Avonova i morgon eftermiddag och jag hoppas på att han kan ge mig råd/medicin så det går över. Jag hoppas också att han kan hjälpa mig med vad som pågått de senaste veckorna med mig och ge mig klarhet i det så jag kan börja jobba igen.

Jag är inte dum. jag fattar att alla och allas resor one går 100% uppåt utan att det ibland måste gå ner för att kunna gå upp men jag tycke inte att det ska gå sååå långt tillbaka, ett steg hit eller dit men i stort sett 10 steg tillbaka? Då är någonting galet.

Så nu ligger jag i min säng som jag gjort hela dagen. Jag har orkat gå 3 hus bort till mamma för att gratta henne på hennes födelsedag sen har jag gått hem och lagt mig igen. Riktigt pyssligt känns det att inte ens ha köpt en present till sin mamma för att man har legat hemma. Inte kul alls.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>