VECKOPLANERARE

Som sagt.. Jag ligger hemma sjuk och har verkligen INTE tid med det. Jag missade en viktig dag på jobbet idag och kommer missa ännu en viktig i morgon och det suger. Bokstavligen talat. Det suger riktigt ordentligt för jag har absolut inte tid med det. Så det som kommer stå att det är planerat denna vecka var alltså innan jag blev sjuk och jag hoppas på att kunna lyckas med lite av det iaf, det skulle vara hur pyssligt som helst att vara sjuk hemma över midsommar. Så. Jag ska dundra i mig ännu mer värktabletter, glass, mat och sömn helt enkelt.

Måndag: jobb 10-16, trimma Bosse

Tisdag: jobb 7-13, Läkartid 14:00 i city, ringa min handläggare, hopplektion för Lotta 18:00

Onsdag:  jobb 7-12, Läkartid (återkoll av min arm) 13:30 i Tungelsta, passa Edith, rida både Bosse & Loppan

Torsdag: jobb 07-14, rida både Bosse & Loppan, passa/ lämna tillbaka Edith till Amanda

Fredag: (Midsommar afton) vara i stallet 06 och fixa till Bosse & Loppan, hämta David & Johanna 09:00, Fira midsommar på Norrholmen med Linnea, Anton, Antons kompisar, David, Henke och Johanna <3

Lördag: Midsommar dagen Ta oss hem från Norrholmen, fixa till både Bosse & Loppan

Söndag: Mysdag i stallet med båda hästarna

Jag har som sagt strukit måndagen redan för att det inte blir någonting av det. Jag ska ta mig ut till stallet nu för att få lite frisk luft för det är också br när man är sjuk och så ska Bosse logeras, rida orkar jag inte. Jag har knappt orkat rasta hundarna ordentligt varken igår eller idag, orkar man inte det orkar man inte rida och är man sjuk och inte kan jobba kan man inte göra något av det heller. Därför hoppas jag verkligen att febern släppt till i morgon och att jag slutat hosta så jag kan jobba igen på onsdag. Man måste få in pengar på kontot för att kunna göra roliga saker och med tanke på den lilla summan jag ska överleva på denna månad behöver jag allt klirr i kassan jag kan få!

Håll tummarna

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>