UPP OCH NED, NED OCH UPP

22046177_10154773803540759_3395390547600705433_n

Vissa veckor kan ta mer död på en än andra. Det har denna vecka bevisat iaf. Jag har inte mått bra alls och har därför avstår från att skriva här. Tiden har helt enkelt bara inte funnits för det, inte orken heller. Jag har genomfört alla åtaganden jag har och det är jag väldigt nöjd med. Allt har inte varit så illa som det låter men vissa saker har tagit på tok för mycket energi och jag har gråtit mer än jag gjort på väldigt väldigt länge. Det har faktiskt också tyvärr bara med mitt nuvarande jobb att göra.

Jag har insett utan att gå in på detaljer hur viktigt det är att man faktiskt trivs på jobbet. Man är på jobbet mer än någon annanstans och för mig är det viktigt att känna att jag kan göra ett bra jobb, trivas på mitt jobb och att det är rättvist. Livet är inte rättvist det är såklart inte heller alltid ens jobb heller men någonstans måste man kunna kompromissa åt båda håll inom rimliga gränser. Jag var nära på att kasta in handduken denna vecka (vilket inte är jag över huvudtaget) och gå hem. Så jobbigt kändes det omj ag ska vara riktigt ärlig..

Med andra ord kom denna helg mer än lägligt tidigt. Jag hade en bättre dag idag och jag hoppas att det ska fortsätta så fram till nästa fredag då jag går på 2 veckors semester. Det ska bli riktigt skönt att få släppa jobbet och allt där till i några dagar. Riktigt skönt. 

I morgon är det midsommar och den komma börja tidigt för min del. Redan klockan 5 ska jag upp i morgon och åka till stallet och fixa till Bosse & Loppan så vi kan fira midsommar utan någon stress hem på Lördagen. Vi ska till Linneas landställe Norrholmen någonstans utanför Värmdö över midsommarafton och sedan hem efter lunch på Lördagen. Det blir en kort och intensiv Midsommar men med riktigt goda vänner, då kan det inte bli annat än bra! Jag hoppas på att det ska vara lite varmare än det varit idag så man inte behöver ta med sig sin vinterjacka men Svensk midsommar slutar helt enkelt aldrig att förvåna.

Det blev en väldigt lååååång dag i stallet idag då det var en hel del att fixa för att behöva göra så lite som möjligt i morgon på morgonen för att slippa stressa och jag har inte ens hunnit tänka på kläder eller packning till i morgon. Det är dock ganska skönt. Jag kommer somna som en stock när jag är klar med mina inlägg och Henke har kommit till sängen (med stoooooor risk för att jag somnar innan dess) <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>