DSC_0378

Denna veck har varit ett fullständigt kaos. inget har gäss om planerat. vissa saker  har gått fantastiskt bra och vissa mindre. Att fixa i hemmet har gått åt pipsvängen om vi säger så! Men några jobb har jag iaf lyckats söka!

Jag har ridit lektion för Lotta i fredags och det gick SÅ bra. Efter det har alla saker mer och mer fallit på plats! Att ha en stadig och halvfast hand verkar vara precis det Bosse behövde. Så fort jag fokuserar så går VI så himla bra ihop. Det är alltså det som gör att det går så himla bra. Att jag har fokus på rätt saker, placeringen av alla hjälper, i sadeln och att jag rider rätt. Så fort det bara kommer komma in mer i ridningen kommer vi kunna vidare utveckla så otroligt många saker och faktiskt få ihop en riktigt trevlig ridning! Det är så kul!!

Igår var jag och Emilia ute på äventyr och tog oss till en liten utebana och jobbade hästarnamed några få små hinder, det blev markarbete skulle man kunna säga och man märkte att framförallt Bosses gamla terräng nerver kom fram ordentligt. Men tackvare alla verktyg jag fått den senaste veckan fick vi till en riktigt trevlig ridning mellan alla kapprioller och liknande. Det var riktigt roligt!

Sen har det skurats boxar.. Jag har varit väldigt trött denna vecka då jag börjar rida Bosse ordentligt och trilskats med Loppan. Tyvärr rykte jag även ihop med Amanda som inte är hemma men sånt händer, det var lite underliggande från tillbaka som behövde komma ut och jag trordet komma bli bra när hon kommer hem. Planering är viktigt om vi säger så och den igång var vi inte synkade i den för fem öre, det var väl lite där det hela brast.

Hur som helst. Idag har jag haft lunchning i stallet och ska snart åka och handla foder innan jag har både insläpp och kvällsfodringen. Jag ska köpa nytt foder för att hjälpa Bosses muskelbygge och ork på traven är tanken. Jag har läst på lite grann och ska lägga upp alldeles strax vad planen är.

Idag ska Loppan få vila beroende på tid. jag och Emilia ska köra markarbete/hoppning idag är planen, jag vill hålla hoppningen lite färsk nu när det börjar bli uppbehåll på träningarna så vi är riktigt igång inför höst säsongen. I höst ska jag minsann ut och tävla mer än bara Pay & jump!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>