DODSON & HORRELL VAR NAMNET

Unknown

D_and_H_Performance_Staypower_Cubes_3DEfter lite prat med min lokala häst och foder butik så ändrade jag mitt foderspår helt och fick Amanda med mig på detta. Vi kör allt från samma leverantör som planerat och vi valde Dodson & Horrell. Jag har haft deras build up musli på mina hästar tidigare och tyckt att det fungerat mycket bra.

Nu under sommaren kommer våra hästar att gå på Stay power cubes som är lite billigare än stay power muslin och mash. Det kommer att ge tillräckligt av det dem behöver och vi ger dem just stay power istället för build up:en för att öka deras energi (då också energi som inte går direkt upp i huvudet) och återhämtning. Vi tror att detta kommer bli riktigt bra tillsammans med mash, magnesium och deras silage! Spännande va!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>