VECKO PLANERARE

Nu har jag och Amanda börjat reda ut vår piss dåliga planering och jag tro och hopas att det ska bli mindre rörigt för oss båda denna vecka. Denna vecka har jag och Henke vår första gemensamma semester vecka så jag har inte planerat in så mycket utöver stallet för att kunna vara så flexibel som möjligt så vi kan göra saker tillsammans. 

MÅNDAG: Trimma med Emilia på morgonen, ringa Trygg hansa om mina trasiga ridhjälmar, ringa avonova om läkartid, tvätta och städa
TISDAG Hoppa på morgonen med Emilia, Firran och Daniel flyttar in till sin första egna lägenhet 😀
ONSDAG Skritta ut (vilodag)
TORDSAG Markarbete på ridbanan/ridhuset
FREDAG Rida ut (ej någon av slingorna hemma)
LÖRDAG Insläpp i stallet, Hoppa Bosse
SÖNDAG Rida ut/ jogga/trimma ute, nattning i stallet

Några saker som ska göras under veckan är som sagt fixa hemma, städa, tvätta och sånt som inte är så roligt. Henke kommer plugga en hel del teori och vi kommer försöka hitta på lite roliga aktiviteter tillsammans med hundarna och bara vi två. Några av planerna är att bla. åka till Blå lagunen på Ekerö, äta en god lunch på Melanders och inte bara vara hemma utan åka iväg och göra saker för att få lite semester feeling. Vi ska också även kanske åka upp till Norrland nästkommande vecka som jag hoppas på, vi ska försöka få ihop planeringen lite grann <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>