IN TO THE SUN WHERE WE BELONG

från att ha en ganska oplanerad veck visade det sig att den fick planer enda :-) Inte mig emot då jag blir väldigt slapp och omotiverad utan planer. Det har varit lite så nu när jag varit hemma, jag tror dock att det har med vädret att bra då jag haft e sinnessjuk huvudvärk i 2 dagar samt feber igår. Det var ingen hit om vi säger så. Lite regn skulle inte skada just nu för varken mig, hästarna eller bönderna!

Så det kommer bli en vecka planerare uppdate inlägg när detta är klart. Idag har jag och Henke köpt mig en ny hjälm då försäkrings bolaget tydligen inte täckte skador som har med djur olyckor att göra vilket är väldigt konstigt. Ett snabbt svar fick vi iaf och jag ska ta och ringa trygg hansa i morgon och dubbelkolla att detta verkligen stämmer, gör det det så kommer vi antagligen att byta försäkringsbolag på vår hemförsäkring!

Hur som helst. Jag har hittat e både sjuk billig och SKÖN ridhjälm som jag verkligen ÄLSKAR! Komforten är sinnessjuk så trillar jag av och sabbar denna köper jag en ny utan att blinka. Bild på den kommer alldeles strax. Jag fick lite panik idag när jag visste att jag skulle hoppa och att min tur att sitta kvar när jag hoppar inte brukar vara så med mig när Amanda är borta. Jag kände helt enkelt att det var väldigt dumt att chansa på att trilla av med en hjälm som inte kommer kunna garantera att min huvud är helt om jag trillar av.

Efter vårt besök på Lyckås så åkte vi till Elin där vi har spenderat större delen av dagen med henne, hundarna, Valle & Julle i solen. Vi tog en promenad till uterummet där Henke fick flexa lite mesans jag och hundarna dog svett döden. Det var vääääldigt skönt att vi vart klippta så allt överdrivet trasiga hår var borta. Riktigt fräscht.

Efter besöket hos henne for vi snabbt hem innan jag skulle till stallet och Henke till gymmet. Efter det fick vi avsluta kvällen hos mamma och pappa med Våfflor innan det var dags att knata hemåt, vattna blommorna och börja avrunda dagen. Det blir en väldigt tidig morgon i morgon

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>