Lektion för Sofia Kanestad

Det var så himla spännande att rida dressyr lektion för en riktigt duktig ryttare och tränare igår. Det är lyxigt att hon och Petronella känt varandra sen de kläcktes och kul att hon vill hjälpa mig och Bosse. Rikitgt glad vlev jag!

Vi hat en hel del att träna på tillsammans Bosse och jag. Bland annat att jag måste tänka på att han är en häst som är som en osöker liten pijke, vilket jag egentligen vet även om tålamodet sviker ibland.

Jag kommer inte glömma ordet ”tv spel” på väldigt länge. Jag vet att mina axlar måste bak och att jag måste länga på mig ordentligt. Jag trodde dock aldrig att min andning skulle spela så stor roll.

Kortfattat ska vi hålla oss till korta intensiva pass. Vara nöjda när vi gjort det vi ska och inte fortsätta mer då. Har det blivit rätt en gång i varje varv gör vi något nytt eller nöjer oss de passet, vi fortsätter inte och nöter det för då kommer det bara bli pannkaka.

Hon har sett honom tidigare när hon varit i stallet och Petronella har ridit honom och hon tycker vi har fjort ett fantastisky jobb Bosse och jag vilket är JÄTTE kul att höra Att han fick en rosett efter gårdagens lektion var ett vääääldigt story plus helt enkelt!

Det kan tydligen bli något av oss trotsallt bara vi fokuserar, fortsätter träna och har kul 20180711_191148

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>