FULLT ÖS MEDVETSLÖS

Jag kan nog inte sätta ord på hur mysig och rolig Lördag jag haft idag även om jag var ruskigt trött och gärna hade legat kvar i sängen några timmar till. Det var P&J idag som jag egentligen skulle varit med på men strök mig ifrån i torsdags så jag kände att hoppning 4ggr på en vecka och ett dubbelpass skulle bli lite för mycket för Bosse. Det gäller att behärska sig och låta honom och mig återhämta sig då vi båda varit lite små trötta denna vecka, iaf jag. När jag är trött blir det ingen bra ridning och jag kände att vi kan avstå idag. Även för att jag skulle haft 2 hästar själv idag och kände att det skulle bli lite för mycket.

Så idag hejade jag å vid sidan om istället! Det varmånga från mitt stall som var med men nästa fler utanför stallet! Det var riktigt roligt att träffa folk man sett via Instagram och kompisar från andra stall som man inte träffat på hur länge som helst. Det blev många fina rundor och några fall men inga skador skedde!

När tävlingen var slut lånade jag ut Loppan till Tessan och så tog vi ett varv på ridslingan och lite galopp på utebanan. Bosse var trotsig och busig mesans Loppan för första gången på länge har varit hur fin som helst! Riktigt kul när även Tessan säger det då Loppan inte är hennes största favorit från början men de klickade riktigt bra idag och det var jätte kul att se!

När vi väl var klara i stallet så åkte vi till det gamla stallet (som hennes föräldrar äger) och käkade lunch med dom. Riktigt mysigt att se hur det blivit för dom efter jag och Amanda flyttade därifrån och att det funkar för dom även utan oss. Det var väldigt kul att prata om andra roliga saker också! Bland annat fick man skjuts till Farsta för att hämta hem audio i tessans nya lilla rallybil. Riktigt fin Fiat 500. Jag skulle lätt kunna glida runt i en sån. Den var riktigt ball!

På hemvägen blev det ett snabbstop i stallet för vatten påfyllning i hagen som jag glömt och fix inför morgondagen! jag lyckades nämligen få låna ett släp och ska åka på mitt livs första terräng träning (i hela mitt liv) med Bosse på Runsten i morgon och det ska bli så GALET ROLIGT!

Just nu är jag mer nervös över att köra transporten dit än om vi kommer ta oss över något hinder i morgon vilket är ganska konstigt men så är det iaf. Köra transport har jag gjort själv en gång och det gick väldigt bra även om jag körde gaaaaaaaalet lugnt. Så egentligen hade nog en normal person oroat sig mer över hur hästen som inte hoppat terräng på snart 3 år kommer reagera över det än hur man ska lyckas köra den till banan i transport.

Som tur är har jag Henke som evt. kan hjälpa mig att köra dit och Mona som kan vara instruktör. Jag fick nämligen med mig Mona och Emilia dit och jag har nog tänkt om han känns lugn att Emilia ska få pröva att ta några hinder på honom. Jag tänker att om/när hon känner att stor häst är något de vill ha kanske Bosse kan vara en passande häst. Det är nämligen bara dom eller Petronella i hela världen som jag skulle sälja honom till. Ingen annan under några som helst omständigheter. Det finns inte i min värld. Så det skulle vara väldigt roligt om det hade varit en match!

Så nu ska jag mysa med en väldigt trött Henke och försöka få en jävla massa sömn, det behöver jag om jag ska vara med fokuserad i morgon och köra bra både med transporten och hästen på banan!

39406749_245734139607346_3366357837180567552_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>