JAG GILLAR HÖSTEN

superthumb-2 superthumb-4 superthumb-1 superthumb superthumb-3

Nu kanske det är lite väl tidigt att kalla detta höst. Men efter en väldigt varm sommar känns 15-20 grader (normal svensk sommar) som höst och jag har längtat efter den. Jag gillar hösten då de är ok att ta på sig mysiga kläder, det blir mode. Mössa, hatt eller huvudbonader över lag är ett stort OK! Dessutom kommer det ny motivation, naturen blir färgglad och djuren börjar ”orka leva igen” efter en väldigt varm sommar. Jag känner mig alltid mer bekväm på våren och hösten än sommaren då det är ”visa hud” säsong och vinter när det är på tok för kallt även om jag ÄLSKAR snö och ÄLSKAR att åka skidor.

Det är skönt att bo i Sverige med ett varienade klimat så man får uppskatta det. Jag skulle inte fixa att bo varken varmt eller kallt 365 dagar om året. Jag gillar verkligen Sverige på det sättet. Jag är en liten ”hemma nörd” helt enkelt. jag kan erkänna det. Jag är bekväm i att vara på hemmaplan då jag har koll på läget och ingenting blir för tokigt om man inte är där. Våra djur är påtok för viktiga för mig.

Bilderna är lite höstinspjo och är tagna från sidan weheartit

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>