FÄRDIG JOBBAD FÖR DENNA VECKA

DSC_0914 DSC_0926

Jajamänsan! Nu är jag färdig på jobbet för denna vecka. en dags vila kommer göra mig gott innan det är dags igen. Jag är inte lika trött idag som tidigare dagar men benen gör ont, jag tror det är att jag skulle behöva byta skor, även om mina Nike ska vara ett par bra skor..

om 1,5 timme är det dags att dra mot stallet. Idag ska jag och Bosse få mysa med Nellan o Loppan. Det behöver vi. Det känns så konstigt att inte ha träffat sin häst på ett helt dygn, det hör inte till formaliteterna i mitt liv om vi säger så. Jag liksom längtar efter honom redan haha. Tokig är vad man är kanske, eller så gör man bara helt rätt som har häst när man känner så.

Jag har precis av anlänt mig till P6J på Runsten den 16:e som vi skulle varit med på. Då ska jag jobba så jag kan ha en riktig dressyrhelg (tävlingshelg) när Henke passar på att åka upp till Norrland. Jag vet att jag nämnt det förut. Jag är dock lite sotis, jag vill egentligen åka dit, så ja hoppas att vi kan åka dit senare i höst och att jag faktiskt kan följa med. Men just nu går det inte med jobbet, det kan nog bli så ända fram till jul med lite otur, men men, det kan nog gå endå!

Jag vet inte vad jag och Nellan ska hitta på med hästarna idag. Jag tror det kommer bli mys i skogen då vi ska dit så sent, men det behövs alltid. Det är ett bra avslut på veckan. Nu ska jag dra ihop en vecka planerare sen ska jag mys lite med Henke innan jag ska byta om och hoppa in i bilen igen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>