RI

40684986_2293052350711755_2304360970618667008_nDetta är jag både stolt och glad över! Igår kväll kontaktade ryttarinspiration oss efter att vi lagt upp denna bild från när Emilia tävlade på Arbottna på vår Instagram och taggat dem. De frågade om de fick använda bilden, sätta ett citat under och publicera den. Vi kunde självklart inte annat än att säga JA och detta blev citatet!

Det är en så fin bild och citatet kunde inte varit mer passande! Super roligt att de ville använda just vår bild! Om ni inte kikat in deras Instagram eller Facebook föreslår jag att ni gör det GENAST! De sätter verkligen citat på plats, inspirerad och motiverar. De lägger också in väldigt roliga bilder med mycket ”hästfolks humor” och mycket man känns riten sig i!

På ridfronten denna vecka har det gått väldigt bra. Jag och Bosse har tränat mycket på att rida förvänd galopp, ridit programmet och igår hoppade vi lite grann för första gången på flera veckor. Han tyckte det var SÅ kul och var SÅÅ övertygad att jag idag är glad att jag faktiskt satt kvar i sadeln. Vi hoppade inga höjder då hans sko är lös igen och hovslagare inte kommer förens på måndag igen. Dessutom kände jag inte att jag ville det heller. Han var på tok för taggad för det och nu när vi kommit så långt i både hoppningen och dressyren vill jag inte förstöra det med att ”släng hoppa” eller bara gasa över hinduerna. Jag vill helst inte börja om på 0 igen om jag inte måste helt enkelt.

Så idag skrittade vi ut och bara mös lite grann. En aktiv vilodag är ju det som han mår bäst av och jag tror att den friska luften gjorde mitt illamående bra även om jag var nära på att spy 2 gånger under turen. Jag hoppas verkligen att det lagt sig till i morgon.  Då är tanken att vi antingen ska träna dressyrprogram i ridhuset eller köra upphöjda bommar med Emilia och Sven. Det ska bli spännande att se vad det blir!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>