2 SOFIA TRÄNINGAR PÅ EN VECKA!

41695169_542641579498018_4597883531136335872_nVår dressyr debut närmar sig med stooora steg. OM en vecka har jag antagligen precis kommit hem från stallet och alla förberedelser och har svårt att sova för att jag kommersar så nervös. Det känns som att det helt klart är dags att börja träna på programmet så det sitter hela vägen. slutet är jag fortfarande lite osäker på men större delen av programmet sitter.

I tisdags kom Sofia ut. Jag lyckades självklart att ”boka” in det när det var världens oväder och hoppningen flyttade in till ridhuset.. Det gick inte så bra helt enkelt. Det var också mycket trafik för Sofia så jag skrittade fram i 45 minuter innan jag började rida, Bosse gick 2,5 timme. Han var sååå duktig och det var verkligen inte det som var tanken. Han har haft lite träningsvärk efter det med all rätt, jag förstår honom och har själv lite träningsvärk då han va SÅ fin <3

Hur som, eftersom det inte blev ett bra träningstillfälle och Sofia hade tid nu i helgen ska vi träna igen i morgon när jag jobbat. Det ska bli SÅ spännande att se vad vi ska träna på! Bosses träningsvärk satt i även idag så jag hoppas att den släppt till i morgon! Det skulle behövas! Han kommer få skrittvila/promenad på söndag igen så han är fräsch i nästa vecka.

När man lagt ned så mycket tid och träning som vi har gjort de senaste 2 månaderna vill man inte att en sträckning eller överansträngning kommer i vägen för våran debut. Så är det bara. Så i morgon efter jobbet ska jag träna för Sofia igen. Med andra ord är det helt klart dags för mig att sova snart så jag är pigg både på jobbet och träningen! Jag är jätte taggad! Det tror jag att Bosse är också! Inombords iaf!

Både jag och hundarna spenderar störst tid i stallet efter jobbet just nu medan Henke är på gymmet. Han är också i stallet en hel del om jag ska vara ärlig. Han är en riktig suportet min man <3 Det kommer kännas så tomt att han inte är hemma när vi debuterar. Då är han i Norrland där jag också egentligen skulle vara. Jag kommer alltså antagligen att sova hos mamma och pappa eller tvinga mina kära medhjälpare att sova hos mig och hundarna så jag kan sova. hade jag inte haft dom kan jag garantera att jag inte hade kunnat sova alls. Det är något som är helt säkert. Så nu ska jag ta dem allihopa och hålla om dem, hundarna, Henke, och katterna (om de kommer hem inatt) och somna till mumien. nattinatt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>