KEEP YOUR HEAD HIGH AND CHEST OUT

I måndags hade jag hjälp med program ridning och tränade olika av momenten i programmet för stjärnan Linnea på första bilden som också ställer upp som hästskötare nu på lördag morgon <3 Hon var även den som hjälpte mig med Bella när Benders olycka hände trotts att hon är väldigt hund rädd och hjälpte mig med Bosse tills Amanda kom och kunde hjälpa till med båda <3 Mitt stall har verkligen helt underbara och hjälpsamma människor och jag kommer aldrig att byta stall eller kunna stå i ett bättre stall <3

träningen gick så fantastiskt bra. Den var MYCKET bättre än sist då jag knappt kunde sitta i sadeln eller få honom i en bra arbetsform trotts att jag hade graman på. Det var så kul och det gav mig extra motivation till helgens tävlingar som vi tränat o kämpat så länge för att fixa galant. Det känns så surt att planen och helgen går i kras men det är sånt man tyvärr inte kan förutse och jag är glad att jag iaf kommer kunna starta på tävlingen hemma och jag kommer göra allt för att få godkända % som ett kvitto för mig själv att allt hårt slit lönar sig och att det måste komma något gott med allt ont i de här orättvisa världen.

Bosse mår iaf bra och är hur fin som helst just nu. Och jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig till tävlingen och att han håller sig hel. Man är lite över nojig just nu, allt brukar som sagt komma på en gång och just nu har vi 2 av 5 djur som är under behandling och vi behöver inte ha flera som är det. 2 räcker gott och väl även om man helst hade sett att alla var pigga, friska och mådde bra <3

När Henke kommer hem idag ska jag åka till stallet. Jag var tvungen att ställa in den sista träningen för Sofia då pengarna faktiskt inte kommer räcka till. Istället kommer jag köra en sista träning/programridning för Linnea nu på Torsdag. Så idag ska jag bara fokusera på min sits, Bosses form och att mjukgöra ordentligt. Jag kommer hålla igång hon så gott det går fram till på lördag och på söndag kommer han antagligen att få en välförtjänt vila/skrittvila då jag kommer behöva åka hem till hundarna direkt efter jobbet. Jag hade sett fram emot en ledig helg men nu när jobbet fixade att jag kunde vara hemma en dag extra med Bender känner jag att jag vill vara schysst tillbaka,

Så nu håller vi tummarna att all träning vi lagt ned kommer ta oss till godkända %, att Bosses skor sitter kvar och han håller sig hel. I morgon kväll ska jag försöka förbereda så mycket som möjligt inför helgen och se till att jag blir borta så lite som möjligt på fredag efter jobbet så jag kan vara hemma med hundarna och avlasta mamma & pappa. Det är guld att vi har så många som ställer upp för oss så mycket just nu och jag är glad att jag kommer kunna starta en tävling hemma även om jag verkligen hade velat köra båda för allt slit vi har lagt ned på detta.

Men det kommer ser tävlingar även om det blir en längre sträcka att åka men det ger oss mer tid att träna på våra brister och att lyckad bättre nästa gång. Detta blir mer som sagt som en träning och som ett kvitto på vårt slit och alla kommentarer vi fått våra 3 år tillsammans om att vi aldrig skulle kunna starta en dressyr tävling, att jag borde sälja min galna häst, att han måste ha ont någonstans eller att det är något fel på honom. Bosse är som Sofia säger en vuxen häst med en lite osäker häst inom sig och det är så kul att han äntligen börjar blomma ut ch känna trygghet i sig själv och ännu mer med mig än tidigare. Vi håller på att bli ett ännu mer fantastiskt team än innan och det ska bli så kul att visa det för alla! Att vi också kan!

Det ska bli så kul och spännande nu de sista dagarna innan tävlingen och jag hoppas att jag kommer komma ihåg programmet och att det kommer gå bra även om Henke och hundarna för första gången inte kommer att vara med när jag tävlar. Det är nog det som känns som mest tomt, de är mina lyckoamuletter och det kommer kännas surt att inte ha dem eller mamma där men jag är glad att Henke kommer iväg och att mamma ställer upp för oss och vår familj <3

Jag kommer skriva mer senare. Nu ska jag mysa med Bender och ladda inför ett bra ridpass i stallet <3

41723142_242679726396005_6781285483826642944_n 41738511_2020174274700847_8806273696722321408_n42134425_1265461243596729_7400911267340222464_n 42145977_166711014200289_7430940252744712192_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>