WE WILL NEVER LEAVE WHEN YOU NEED US THE MOST

Man vet fortfarande inte vart man ska börja i allt som hänt denna vecka. Jag är fortfarande i chock efter måndagskvällens olycka men försöker behålla mitt lugn för hundarnas skull. Bender är super duktig här hemma och anpassar sig väldigt bra. Min pappa och syster har precis varit här och hälsat på, Tessan kommer förbi på vägen till jobbet och vill hälsa på och kolla läget. Hon är en fantastisk vän och chef <3 Hon såg till att jag har kunnat vara hemma 2 väldigt hektiska jobb dagar och försöker ställa upp och hjälpa oss med Bender och kollar upp försäkringar och liknande. Hon är fantastisk precis som många andra av våra fina vänner och familj som hört av sig och vill ställa upp och hjälpa till.

Vi har fått i Bender lite mat, han har kissat och har får motvilligt i sig medicinen. Nu ska vi bara försöka hålla ögat rent när Henke kommer hem och se till att han får i sig den mängden vatten han behöver. Han är väldigt väldigt trött vilket vi förstår då han går på 2 tunga mediciner och efter traumat att ha blivit opererad, skadad och mist halva sin syn. Det är inte konstigt men vi försöker underlätta så mycket som möjligt för honom och skiftar så han inte är ensam. Även Bella hanterar både sin operation och benders med bravur! Hon är super duktig! Hon är inte på honom så mycket men finns för honom när man märker att han behöver det. Hon är super duktig och superglad över sin goda mjukmat hon ska äta till återbesöket nästa vecka! <3

Vi fick lite sömn inatt och Bender lyckades till slut lägga sig på sitt hela öga vid min sida och somna o slappna av. Han har inte lämnat min sida på hela natten, han var helt utslagen och trygg i att vara hemma. Även nu håller han sig tätt intill både mig och Henke. Vi varvar med att vara hemma idag så han inte är ensam och känner sig trygg. Mycket också så vi kan ha honom utan tratt så han kan röra sig så normalt som möjligt. Han har inte ens försökt att komma åt stygnen och är så duktig i hela omställningen. Han är en riktig kämpe och vi är så stolta över hon och hur han hanterar allt <3

Man kan älta det som hände och analysera det i oändlig tid men vi försöker att släppa det och gå vidare i vår nya vardag och i benders nya handikapp. Vi kommer fixa detta tillsammans och som den familjen vi är även om det är jobbigt just nu. Det är många mediciner som ska ges och för oss är det viktigt att han känner samma trygghet med oss som innan och att han kommer till rätta i sig själv igen. Det är svårt för mig att släppa det traumat som blev. Jag har haft svårt att inte se hans öga framför mig utan att se hur det såg ut när vi åkte in till Bagarmossen och hur det såg ut när vi åkte. Man har nog inte smält allt än och det kommer att ta tid. Men vi försöker allihopa.

Vi är hur som helst glada att han fått upp aptiten och att han tar sig an livet i sin takt. Han har redan varit ute 2 gånger och rastat sig själv på den lilla delen av vår tomt både med och utan tratt, hoppat upp i soffan helt själv och visar lika tydligt som innan om han vill gosa, gå någonstans inte förstår eller vill ha hjälp <3

I morgon ska jag jobba igen, Det känns jobbigt att lämna Bender och Bella även om Henke är hemma med dom. Man har svårt att fokusera på allt som händer runt omkring och man är väldigt väldigt trött. Men jag tror det är bra att komma ut, både jobbet och stallet kommer hjälpa mig att rehabilitera händelsen också och att slappna av och tänka på något annat.

Henke kommer åka till Norrland som planerat på fredag efter Benders morgon medicin. Jag kommer åka hem direkt efter jobbet och ge honom nästa dos. Både han och Bella kommer vara hemma hos min mamma och pappa när jag jobbar och tävlar och vi kommer antagligen att bo där för att underlätta situationen när Henke är borta med mediciner och sällskap. Både Bender och Bella älskar sin mormor och morfar och tycker det är kul och skönt att vara där så vi tror inte det ska vara några problem. Blir det det kommer de att vara hemma hos oss. Bara att han inte är själv nu i början är det viktigaste just nu. Därför ska vi visa mamma och pappa ikväll hur medicinen ska ges och de ska vara med honom lite redan ikväll men hos oss och se så allt går bra till. Mår Bender bra i morgon kommer han att få träffa Eddie då så att även det går bra. Det har alltid fungerat mellan dom innan men det är som sagt en omställning och vi vet inte hur han kommer reagera med andra hundar nu i början men vi kommer försöka göra det så lugnt och vanligt för honom som möjligt.

Som sagt. vissa saker kan man inte styra över men det är viktigt att alltid ta sig igenom det. Det har varit mycket olyckor denna månad som drabbat folk i vår närhet och oss. Det hr helt enkelt varit en händelse och lärorik månad om man ska försöka var positiv och hålla modet uppe. Allt kommer bli bra helt enkelt <342202089_253390048554046_2810156875109105664_n20664778_10154659735680759_3972809131270204954_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>