FLY TO THE CITY OF DREAMS

SNART åker vi! Det är snart bara en vecka kvar innan jag, min syster och mamma sitter på flyget till New York. Min syster, Elin har aldrig varit där och det ska bli så kul att åka tillbaka dit igen. Jag gillar egentligen inte storstäder, jag är mycket mer för landsbygder men jag gillar verkligen New York och befolkningen. Alla är öppna, sociala och det finns ingenting som kan stoppa någon med drömmar. Det är drömmarnas stad!

Det är en hel de som ska fixas innan vi åker. Jag ska kolla vilka dagar Petronella & Linnea har Bosse och göra i ordning så allt man kan behöva finns i hans skåp, jag ska packa, jobba, Elin ska fixa mitt hår och så. Det är alltså en hel del blandade saker som är både viktiga och inte ett dugg viktiga som ska göras. Men det ska göras.

Min syster längtar efter att se satden och att shoppa. Jag ser mer frameot att komma bort. Min plånbok är inte allt för stor men ett par skor kan man alltid unna sig. Jag ska dricka goda viner och förhoppningsvis få mer tid att se Centralpark som vi knappt hann men vår förra visit. 4 dagar tjejmys är vad det komma bli och jag ser fram emot det jätte mycket efter en jobbig vecka med skador ect. Det kommer både perfekt och inte alls perfekt

superthumb-1superthumb-2 superthumbsuperthumb-3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>