HÖST FÖRKYLNINGEN ÄR HÄR

Denna vecka blev inte alls som planerad. Som det brukar vara med mina veckor fast även denna vecka i en negativ klang. När all nervositet och spänning släpper i kroppen brukar man alltid åka på en förkylning. Det gjorde jag efter hoppningen i tisdags. Redan i tisdags började jag snora, på onsdagen kom en rejäl dos som ett brev på posten. Jag tror jag åkt på en rejäl skopa bihåleinflammation. Jag hostar, snorar, hör dåligt, har hög feber och ont i huvudet. Jag är med andra ord strandad hemma, liggandes och pendlat mellan sängen och soffan med en massa Netflix och Bender konstant vid min sida.

Så jag har inte jobbat alls denna vecka i stort sett. En dag denna vecka har jag jobbat och då blev det lite övertid då ingen sagt att jag inte behövde börja så tidigt som jag gjorde. Det känns piss att vara sjuk nu när jag jobbat så mycket och verkligen behöver få in pengar så jag får en bra månad nästa månad. Jag har Såå mycket jag vill göra/ skulle behöva göra så det hade som sagt varit väldigt väldigt bra.

Idag har vi återbesök med Bender, hela morgonen har han jag och Bella kolla på Netflix dokumentären Quincy, riktigt bra dokumentär som handlar om Quincy Jones liv och det han uppnått på över sina 80 år i livet. Han är också en människa som visar att inga mål är för stora så länge man orkar jaga dom! För det är så det är här i livet även om det var lättare för att vara först med något nytt nu när det mesta redan är gjort och folk mest förbättrar och förnyar. Men enda, att förnya något stort är också något som man kan vara först med att göra och som kan generera väldigt mycket.

Hur som helst. Jag har inte varit hos någon doktor och jag missade mitt läkarbesök som jag hade i veckan så himla klantigt. Jag hade inte fått någon påminnelse och hade helt glömt det. Så jag ska ringa idag och be om en ny tid. Det är för min medicin och för att jag ska tappa ned på den, det ska bli så skönt att inte behöva äta den och spännande att se hur jag kommer må utan den. Bättre hoppas jag då det ibland känns som att den hemma mig och mitt normala humör/beteende. Så jag hoppas på bättre helt enkelt. Jag ska ta och ringa dem nu och boka en ny tid innan jag glömmer det.

Sen är det dags att börja göra sig i ordning. Det känns just nu som att jag håller på att koka över, jag är så varm och klär jag av mig så känns det som att jag ska frysa ihjäl. Men jag ska förbi stallet en snabbis, byta täcke på Bosse som jag antar har missats imorse, mocka, göra hö osv. Sen ska jag åka och lämna Bella hos Elin medan jag och Henke är med Bender på bagis för återbesök efter hans operation och kolla att såret där ögat satt har läkt.

Henke ska hjälpa mig att motionera Bosse idag beroende på hur pigg jag känner mig efter allt det här. Jag har inte kunnat rida denna vecka, det har inte gått. Henke har lett mig på Bosse när han hade vilodag och igår gjorde jag ett försök att rida lite utan att anstränga mig (fördelar med att ha en pigg häst är att den gör mycket av jobba själv om man bara ska jobba den lätt) men blev sämre när jag kom hem. Hur sugen jag än är är det helt enkelt inte värt det, jag vill bli frisk nu när det inte är så långt kvar tills jag flyger samtidigt som jag inte vill att Bosse ska bli knäpp när jag är borta. Vi får se med allt helt enkelt. Nu ska jag ringa innan jag glömmer det!

superthumb-4superthumb-5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>