Idag är min nästan helt feberfria dag på nästan en hel vecka vilket har varit så skönt. Jag har liksom fått tillbaka min ansiktsfärg igen kan man säga. All energi är dock inte tillbaka. Jag både hostar och snorar men det är inte alls så mycket som det har varit och jag har inte vaknat mitt i natten av att jag svetsat igenom ”nattlinnet” heller. 

Så, som alla andra gånger förut. Det kanske bara är jag som är knäpp, men när jag är sjuk är jag sjuk, jag är världens mest ofräschaste person. Jo, jag borstar tänderna, men hygienen i övrigt är inte jätte prioriterad. Jag tvättar inte håret för att jag är rädd att jag ska bli sjukare till exempel och att raka benen kommer inte på tal, jag behöver allt som finns för att hålla mig varm, så snuskig är jag. Men när jag börjar bli frisk, som idag. Jag har liksom ett tecken på att jag börjar bli frisk. Det är att jag går och duschar.. läääänge! Och gör det där jag inte brytt mig ett dugg om under den tiden jag varit sjuk, som att raka benen, duscha håret, noppa ögonbrynen, allt sånt gör jag den dagen jag börjar känna mig frisk, omedvetet gör jag det. 

Det har blivit som ett ”riskhets tecken” för mig. När jag gör det håller jag på att bli frisk. Det gjorde jag som sagt idag och jag känner mig nästan som en ny människa! Jag duschade inte håret idag dock, det gjorde jag inte, men mycket annat gjorde jag istället. Så n håller jag helt enkelt på att bli frisk. Det har jag längtat efter! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>