HÄST VECKO PLANERARE

Jag åker som sagt utomlands på torsdag kväll så det kommer inte bli så många dagars riding för mig denna vecka vilket känns lite vemodigt nu när jag inte kunnat rida ordentligt som jag velat pga förkylningen. Men några dagar extra kan nog kroppen behöva och jag kommer vara uppladdad när jag kommer hem och jetlaget har släppt, det kan jag nog räkna med! Hur som helst – här kommer Bosses planering för denna vecka!

MÅNDAG Ska det tränas skänkelvikningar och öppna på utebanan om det inte är för kallt, då Bir det i ridhuset så jag inte blir förkyld igen. Det kommer bli mycket ”reaktionsträning”, reaktion på mina hjälper båda fram och tillbaka helt enkelt och en del mjukgörande. Jag kommer ha både dressyrsadel och dressyrträns.

TISDAG Hoppning. Jag kommer försöka bygga en liten kombination eller små kryss i vinklar så det blir lite träning på det jag tränade på med Lotta sist. Hoppning blir det oavsett väder, inne eller ute.

ONSDAG Skritt/jogg utomhus så han får sträcka ut ordentligt efter hoppningen. Mest på rakt spår utomhus, antagligen på slingan i hopp sadel och hoppträns.

TORSDAG Det kommer att bli mitt sista ridpass för denna vecka och jag ska lämna över honom i hans bästa form är min tanke. Så på torsdag ska vi träna dressyrprogrammet vi misslyckades med förra helgen tillsammans med lite skänkelvikning, öppna, slutna och andra mjukgörande ridvägar. Antagligen kommer jag rida i dressyrsadeln och dressyrtränset.

FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG, MÅNDAG: Petronella har Bosse från och med fredag till måndag nästa vecka tillsammans med Linnea (de dagarna Petronella inte kan). Jag har sagt att han absolut inte behöver vila, han kan gott gå ordentligt de dagarna jag är borta så han inte hittar på något bus som han brukar när jag är borta.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>