VECKOPLANERARE

Min veckoplanerare kommer bli lite kort denna vecka då jag inte har så mycket spikat som jag vet att vi ska göra i New York. Jag ska försöka att ta med mig min dator ditt och blogga därifrån med bilder och liknande. Antagligen kommer man bäst kunna följa mig på min Instagram därifrån beroende på wifi, om jag får med mig system kameran ect. Men det ska bli SÅ KUL!!

MÅNDAG (ledig) Tidig morgon i stallet med hundarna, Elin ska klippa och färga mitt hår innan resan så jag blir snygg och fräsch. Jag ska börja packa inför resan, städa upp hemma, förbereda inför morgondagen och om tid finns ska jag på em/kvällen klippa Bosse så han inte svettas ihjäl i sina täcken då hans päls redan börjar växa ut (då jag tydligen inte täcket honom ordentligt sen senaste klippningen), brun utan sola mig så jag är ”snygg och fräsch” inför resan

TISDAG (jobb 05:30-15) Se till att större delen av packningen är klar/göra den klar, ta med hästtvätt till stallet, skriva lista till Petronella och Linnea vart alla saker finns om det händer ngt/något behövs, hoppa.

ONSDAG (jobb 05:30-15) Packa färdigt resväskan, mysa extra med Henke, Bosse, hundarna och katterna.

TORSDAG Tidig morgon i stallet med hundarna, fylla på torv i Bosses box, fylla på foder, fylla vatten i hagen, duscha, dubbelkolla pass och biljetter, mysa extra mycket hemma med hundarna innan jag, mamma och Elin åker till Arlanda vid 14 tiden och flyger mot New York vid 20 tiden

Det viktigaste denna vecka är iaf att

  • Se till att allt är packat
  • Se till att allt i stallet är i ordning till tjejerna
  • Att Bosse är klippt innan jag åker
  • Att inte glömma pass eller visum

Henke är hemma och hoppar inte på jouren förens jag kommit hem, s det känns som att jag inte kommer behöva oroa mig över djuren hemma. Jag vet att han kan ta hand om dom och jag vet att han kommer hjälpa tjejerna om det skulle hända ngt super akut med Bosse, då är Henke in chargé! (nu hoppas jag VERKLIGEN INTE att det ska behöva hända, men man vet aldrig)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>