HELLO FROM NEW YORK

IMG_20181005_185847_636IMG_20181005_190906_476nu börjar vår andra dag i NYC. Vår dygnsrytm är heeelt fuckdup, igår somnade jag 19:20 amerikansk tid, dvs 02:20 svensk tid. Man är lite nojig att försova sig bär man kommer hem om man säger så.. jag trodde jag skulle landa hemma i Sverige igen på måndag kväll men vi kommer landa runt lunch på tisdag och jag börjar jobba på onsdag. Så ja, att inte försova sig blir kämpigt 😂

Vi har det så mysigt! En massa promenerande blir det och en hel del shopping blev det igår. Jag fick ju lite klagomål på min icke existerande neccessär så jag köpte även en sån 😂

I eftermiddag ska jag se till att fota allt och lägga upp. Har varit lite dålig på att fota denna gång men ska ändra på det idag. Detta är mitt andra tillfälle jag är i New York. Jag tycker det ör lika häftigt som sist och det känns precis lika orealistiskt att jag är här. Jag fattar det inte nu heller.

Igår började vi vår dag med frukost på hotellet. Den dyraste o mest ovädra frukosten någonsin. Faktiskt. 1000:- för en väldigh klen buffé frukost i en lokal utan fönster eller trevlug inresninh, även om personalen var trevlig vägde de tyvärr inte upp.

Sen tog vi taxi ner till ground zero. Eller en uber tog vi för att jämnföra priserna taxi vs. Uber. Gula taxi på manhattan är billigast! (Ett tips för er som evt. Ska åka hit)

Att se ground zero igen var så sjukt. Det är sorglugt och obehagligt att vara där. Att ta in vad som faktiskt hände där. Sist vi var här hade de bata påbörjat uppbyggnadwn av world trade center och att se återuppbyggnaden var riktigt häftigt.

Swn fick vi till center 21 och shoppade loss i några timmar. Det fanns mycket skit och mycket prisvärt! Jag köpte som sagt en neccessär, en guess klänning, ett par byxor, snygga underkläder, strumpor och en topp. Jag tror inte jag handlade mer.

Sen fick vi längs Brodway. Hela vägen från ground zero förbi china town, soho och upp till 4 th street innan vi tog en taxi hem. Vi gick mest och shoppade igår, det var riktigt kul och behövligt då vi bara pavkat ner 2 plagg var och underkläder 😂

Thats all for now. Jag kommer försöka åteekomma ikväll. Har jag wifi otur kommer bilder i morgon/när jag kommer hem ❣

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>