HONEY IM HOME

IMG_20181010_183727_949

Jag är hemma och jag är väldigt jetlaggad. Idag och imorgon har jag morgonfodring påväg till jobbet, natten till idag fick jag ca 5 timmars sömn och fick jobba lite övertid idag även om det varit en lugn dag.  Det blev lute onödigy sent igår så tjejerna bokat in hoppyräninh 19:00 igår, annars hade jag legat och sovit då.

Nu ska jag göra mig klar för en kort men intensiv myskväll med Henke. Jag är aå trött att jag skelar. Jag kommer med bilder mm i morgon eller när jetlagen lagt sig. Hoppas ni fattar ❤❤

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>