CHEAP MONDAY

43880377_10155601213970759_9073339955803062272_nDet har varit så galet konstigt att vara hemma och ledig 3 dagar i rad. Jag vet inte varför men det känns verkligen som att jag missat något, som att jag borde ha jobbat idag fast jag alltid är ledig på måndagar och har varit det sen jag började på Köris. Jätte konstigt.

Jag har dock haft en produktiv dag, jag var i stallet tidigt så jag hann skritta ut med sällskap och dricka kaffe med Mona. Prioriteringar så att säga. Sen har jag gjort höst i trädgården. Jag har STOR rensat ute runt hela huset, det låter som att det kanske inte är smycket men tro mig, det är mycket! Vi har ett ganska stort hus och ogräset har inte rensats på.. ett väldigt bra tag om vi säger så. Det tog sin tid och det behövdes. Både jag och Henke var duktiga och städade inomhus igår och tvättade så jag kände att jag ville prioritera att vara utomhus med hundarna när det enda var fint väder. Det gillade dom också! <3

På eftermiddagen åkte jag tillbaka till stallet för att klippa Bosse, då han varit väldigt rädd för klippmaskinen och behövt vara drogad tidigare är jag så nöjd över att jag inte behöver droga honom när han har sällskap inne.. Men det tar sin tid när det enda han accepterar är att bli klippt med en hund trimmer.. Som sagt. Det tar sin tid.

Jag har nog inte så mycket mer att säga om just idag som det är just nu. Jag har njutit med hundarna och gjort nytta. Nu sitter jag nyduschad och har fortfarande svinont i min vänstra ansiktshalva. Den där bihåle inflammationen verkar inte vilja släppa. Är jag inte bättre till min nästa lediga dag ska jag besöka doktorn så jag blir av med det.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>