HÄST VECKO PLANERARE

MÅNDAG Skritt ut på slingan, hoppsadel och hackamore. Kravlöst pass (vilodag)

TISDAG Hoppsadel och hoppträns, bommar på utebanan eller i ridhuset med Emelie, kan bli lite upphöjda bommar i både trav och galopp

ONSDAG Joggpass på rundbanan eller utebanan, mycket mjukgörande men inte hårt pass

TORSDAG Hoppning på utebanan eller i ridhuset, kolla av vilken höjd som känns bra och anmäla mig till den höjden på Runstens nästa Pay&jump

FREDAG Skritta ut på slingan, hoppsadel och hackamore, kravlöst, (vilodag)

LÖRDAG 

SÖNDAG

Jag ska rida dressyr för Linnea någon av helgdagarna, den andra dagen om vädret tillåter tänker jag passa på att rida utomhus och inte på ridbanan. Det gäller att passa på medan man kan och om vädret tillåter. Bosse älskar det och man kan jobba dem minst lika bra på banan som utanför banan om man bara använder sin fantasi och om underlaget är bra. Jag tycker det är viktigt att variera så mycket som möjligt för leder och senor, precis som det är för oss att variera skor mm

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>