VECKORPLANERARE

MÅNDAG Städa i ordning på tomten, på altanen, vara ute i skogen med hundarna

TISDAG jobb 05:30-15, timrapportera de som blivit tokigt till Tessan, kolla schemat

ONSDAG jobb 05:30-15, 

TORSDAG (ledig) OM jag inte är bra ska jag till näraktuten och se om jag kan få medicin och kolla om det verkligen är bihåleinflammation jag har, tvätta allt från New York så det blir klart, anmäla mig till Runstens P&J

FREDAG (ledig) morgonfodring, utsläpp och lynchning i stallet (hel förmiddag i stallet med hundarna) rensa upp i garaget saker som ska kastas/säljas/ges bort, tvätta och ha fredagsmys

LÖRDAG jobb 06-15

SÖNDAG jobb 06-13

Jag har inte planerat så mycket mer än att jobba och göra nytta hemma. Vi har skjutit på det väldigt länge och vi har saker kvar framme sen vi renoverade som vi inte vet vart vi ska göra av dem, det är en hel del som ska röjas upp och det måste tas tag i. Min morbror och moster kommer upp om några veckor och vill se hur vi bor, de har inte varit hemma hos oss förut så jag vill verkligen att det ska vara fint och i ordning när de kommer. Det är en perfekt anledning till att inte dra på det och faktiskt få det gjort helt enkelt! :-)

Det är alltså det jag kommer göra efter jobb och stall på helgen, vänner som vill umgås är hjärtligt välkomna att komma över på kaffe och kolla på, för det måste göras en gång för alla så det blir klart

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>