44023834_2105791929734369_8735498159012184064_n

Veckan kom min älskade hovis på besök på mitt jobb. Det är så kul när det bara droppar in lite random folk man känner när man har tid att stätta sig ned med dem. Jag gillar verkligen atmosfären som är på mitt jobb och det är ett galet mysigt hotell och arbetsplats jag har. (bild tagen från en morgon på jobbet i veckan).

Hur som helst så visade han mig en nya app som gjort mig helt manisk! PRIMETIME! Det är en live frågesport som är 20:00 vardagar och 15:00 på fredagar. Den är helt gratis med väldigt roliga priser, det går på tid och man får flera olika svarsalternativ. Ni har säkert redan hört talas om den, men den har tagit upp den tiden jag normalt använder till att blogga så det är därför jag missat en hel del sånt denna vecka. och nu kom Henke hem med fredagsmys och middag, så nu försvann även dagens bloggtid haha..

I morgon är det min jobbhelg och det är träningshelg med topphälsa på hotellet, det kommer bli en lång och galen dag. Jag hoppas dock på att det ska gå smidigt både på jobbet och i stallet så jag och Henke kan komma iväg på en inte allt försen bio i morgon, det var länge sedan och det skulle vara så mysigt att komma iväg och ha lite ”vardagslyx” bara vi två. Jag tror vi behöver det.

Det är viktigt att göra det där lilla för det är egentligen så stort i en vardag. Alla måsten måste släppas och man ska inte ha ångest över det man inte hinner med. Det är lättare sagt än gjort och jag om någon vet exakt hur stort ett samvete kan vara då mitt fast täcker upp för en hel armé… Men jag jobbar på det!

Så jag hoppas verkligen att vi kommer iväg i morgon eller att vi gör något bara vi två utan häst, hundar eller katter. Det är inte det att vi inte vill ha dem med oss men det är skönt då och då att inte ha djurhår överallt på sig eller ha dem i ansiktet så fort jag och Henke närmar oss varandra om vi säger så. Jag tror de flesta med djur fattar vad jag menar. Så vi ska kika på det helt enkelt. Men nu är det fredagsmys med hela familjen <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>