HÄSTVECKOPLANERARE

MÅNDAG Skritt med lite trav och galopp på slingan med Emilia och Svenne, mest skritt och lite trav i hoppsadel och hoppträns. Fin, lite slö (lat). Back on track täcke över natten och kvar inne på morgonen.

TISDAG Hoppträning för Tessan på morgonen, hs&hs, bana på 80&90cm, mer eller mindre galen och superfin, kyelgel på benen efteråt. Blev skodd och prövade ut en ny hoppsadel på kvällen

ONSDAG Skritta ut med Linnea, Amanda och Amanda på slingan i hoppsadel och dressyrträns/ det träns som passar bäst med hans skrapsår i ansiktet.

TORSDAG Hoppa en mindre bana, lite bommar för att vänja av honom på att bli övertaggad på hinder på lördag och pröva att hoppa i min nya sadel. Blir ett hinder på 80 och bara upphöjda galopp bommar för att träna på att reglera tempot.

FREDAG Lugnt och kort pass på rundbanan, känna att han är fräsch och lyssnar på alla förhållningar. Duscha och göras fin inför lördagen.

LÖRDAG P&J på Runsten, en klass. Hem och en promenad hemma 

SÖNDAG skritt ut på hårt underlag, inga backar eller liknande, lugnt/vilodags pass. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>