FÖRSTA REGIONALA STARTEN

 

Jag har haft full rulle sen i helgen med kvällsjobb och stall och haft morbror och moster uppe. Därav inget bloggande för min del. Men nu är jag här igen!

Det gick så fantastiskt bra i helgen! Bosse skötte sig galant och hoppade som aldrig förr. Han var en riktigt klippa och är en fantastisk häst rätt igenom. Nu är det bara morsan som ska lära sig att följa med i hoppen (som man ser tydligt att hon inte gjorde på den första bilden haha).

Hur som helst, felfria blev vi med en helt ok tid. Med tanke på att vi var först ut i hela startfältet är jag jätte jätte stolt över att det gick vägen och att vi gjorde en bra runda. Planen efter tävlingen var att ta det lugnt men Bosse var pigg igår på vår uteritt och fick köra lite bommar idag med massage igår och streck samt kylgel idag. Imorgon blir det en lugn dag för oss båda, det behöver vi. Han var riktigt fin idag.

 

1-305187062613

45413362_10155644450415759_5233109731085647872_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>