TEAM INGEN MINNS EN FEGIS

Tillsammans med mina stallkompisar Amanda Herrström, Petronella Törnström och Emilia Selander Lundin startade vi en gemensam Instagram under namnet teamingenminnsenfegis . Vårt mål med kontot var främst att ha ett humorkonto för oss själva. Men ju fler tävlingar vi var på insåg vi hur ”instäng” och välkomnande en tävlingsplats kan vara. Att ryttare, grobar och dylikt inte hälsar på varandra, hjälper varandra utan ser varandra främst som rivaler. Det är något vi inte står för.

Tillsammans försöker vi dela med oss av våran vardag, sprida glädje, inspiration och motivation inom ridsporten. Vår minsting Emilia tävlar Fälttävlan på hög nivå medan vi andra tävlar mindre seriöst men försöker ta oss mot nya ml och bli seriösare med vår ridning. Rida ska först och främst vara roligt!

Vi söker aktivt olika sammarbeten inom ridsporten och är gärna med och marknadsför företag med anti mobbing kampanjer eller kampanjer som vi tycker främjar sporten. Vill ni ha en samarbetspartners, ambassadörer eller dylikt får ni gärna kontakta oss!

Kontakt:
amanda.herrstrom@atg.se
eller Linaabrundin@gmail.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>